Geng (s)

Tuesday, October 4, 2011

Semak dengan assignment!

Mengalahkan budak universiti
assignment berlonggok xciap lagiii
nama pown budak pra-u,hahah
compem ada assignment macam dekat universiti

coding nyerr,database nyerr
coding aku serah dekat cikgu tang last last punya part
susah!
awal awal boleh la buat,mai naik assignment 4 dgn 5 coding
sekali dengan cikgu nganga depan komputer
terjerut leher negoknyerr,buat xjadi jadi last last surrender!

database ok lagii
cikgu ajar ckit ckit dah boleh faham tapi still cikgu kena tunjuk 
mana nak letak nie,mana nak letak tu
apa nak kena tambah,nak design macam mana

aku buat dekat rumah naik juling bijik mata
kalau guna komputer dekat lab besao ckit skrin dye
dekat rumah aku guna netbook yunk dapat free tuh
kecik nak papoi skrin dye
jenuh teropong
nampak kecik besao kecik besao je



mende nie la buat aku bersengkang mata depan netbook
data data semua cikgu suruh cilok data data budak pra-u
heheheheheh,
dont worry kengkawan,rahsia korang aku xkan sebarkan
tenkiu data korang jadi sumber assignment akuh
eceh! 



♥ With love by Nazeyra ♥

3 love(s):

Hanis MY said...

wah terernya dia.. u can do it girl!

Umie Artoqiemie said...

hoh! kusut aku tengok o____o”
goodluck.

umie naziera said...

maceh umie .maceh kak hanis my

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias