Geng (s)

Wednesday, December 14, 2011

Dengan ini aku mengisytiharkan...

Bagi menyempurnakan titah rakan rakan seperjuangan
dengan perkenan Majlis Periksaan Malaysia
saya
Umie Naziera Alias
calon STPM 2011
dengan ini mengisytiharkan bahawasanya

.
.
.
.
.
.





Mood : Of cos la happy go lucky ^^

Bila saat ketua pengawas warning ,"Masa ada 10 minit lagi"...hati rasa cuak takut sempat ke tidak membuatnye ni

Bila saat ketua pengawas announce,"Sila berhenti menulis"...hati dah gumbira + lega

Bila ketua pengawas cakap,"Calon boleh keluar dari dewan"...senyum sampai ke lantai


Itu la saat paling best time exam,yunk lain...taraakk!


Lepas ni bakal menternak lemak,khatam novel plus buat macam macam laa...


Ini autopublish post..next post aku citer lagi pasal kegumbiraan nie.



♥ With love by Nazeyra ♥

17 love(s):

Nurul Iman Rosman said...

wahhh! sonok nye dia dah habis stpm ye.
lepas ni jadi bibik la.

hehehe ;)

nasha sanza said...

hehe..happynya..mesti rasa nka terbangkan..faham perasaan umie tu...take care yek..

Papa Mifz said...

sure lego semuo dah selesai kan..debar tgu result la pulak yer...huhu

Hanis MY said...

weee bestnya boleh enjoy! so apa perancangan lepas ni? paper apa yg last tu?

umie naziera said...

nurul : yap,for sure i'm a bibik

nasha : senyum tak berenti,heheh

papamifz : haha,jgn disebut,cuak itu pulak

hanis : paper last bm1,bulat2,perancangan??nak keja kot..heheh

ZF said...

jom la lepak2...

umie naziera said...

zf : Insyaallah,lepas nie tiap2 kedai makan gua terjah..heheh, *tipu

alyaclumsy said...

wahh, bestnya dia kan. happy gile ni, hehe. congrats!

Ijah EmoTemo said...

hehehe mesti happy gila kan :)

Cikpuan rara said...

gud.smbung dip pulak ye =)

umie naziera said...

alyaclumsy : hee,happy xterkata

ijah : gila punya heppy

rara : insyaAllah lps nie degree tross

Nelly The Strange said...

result !! nelly nak tau nanti ..
:D

umie naziera said...

nelly : ohhho,itu part sensitip

Chaoi said...

best kan bila dh habis exam...

アヌムちゃん said...

wah best2..hope result gempak nnt :) apa plan lps ni.heee

umie naziera said...

アヌムちゃん : aminn,InsyaAllah..mintak2 la gempak..nak keja kot

ahsfantasy24 said...

Bila dah tinggal zaman persekolahan
nanti mesti rindu sangat kat kawan-kawan
dan hidup yang dulu, semuanya manis :)


Latest Post:
1. Rasanya lebih baik kalau kau hilang tanpa aku sedar.
2. There's always a little.

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias