Geng (s)

Sunday, December 25, 2011

Merapu sekejap

Assalamualaikum




Ke-merapu-an melanda.Hanya fesbuk tempat aku melepaskah merapu aku dengan cewek cewek fesbuk.

Inilah padahnya bila time sekula,sifat pemalas dah bagai aur dengan tebing.

Bila dah memang tak buleyh masuk sekula,mula la rindu dan tergedik nak pegi sekula.Sudah terhantuk baru tergadah.

Serius weyh,aku teringin nak pegi sekula balik nie.Tiap kali bangun pagi mesti aku fikir bila cuti nak habis.Nak masuk sekula cepat.Kura kura dalam perahu,saja buat buat mahu.

Aku berani la cakap nie,sebab aku tak payah masuk sekula.muahaha.

Awal sangat tak aku nak wish selamat masuk sekula?Saja nak ingatkan korang,sekula dah nak bukak.weeee~~



Eh,geng.Bila nak beli beg sekula kaler purple?Sekula minggu depan ja weyh.Jom jom! 

p/s : sorry,peribahasa jauh ayam dari tempat pemanggang!


♥ With love by Nazeyra ♥

8 love(s):

Hanis MY said...

ahaha..lawak jela... wowwi beg sekula pepel karer i likeee...

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehehe skola skola

KizZ said...

Hihi...tingat zaman-zaman persekolahan dulu..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

~SaL IjOu~ said...

hehe..da kije bleyla bangga ckp mcm tu,kan~ ;p

Juliet_iRa~" said...

kaler purple comel!:)

ceh igtkan skola juga..hee ;p

amy syahirah said...

hamboiii , kasut nk heels yee ;)

umie naziera said...

haha,kita minat warna purple,,tingat sekula laaa
;(

cik wanie Lovela (CWL) said...

dtg shinilg :P muah

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias