Geng (s)

Monday, December 19, 2011

I'm very the rindu

Assalamualaikum ♥

At last I meet them yesterday.I'm very the rindu with korang.Although,it's only a few day we did not meet.

Macam mana nak tahan sampai berminggu minggu nie?!?

Really miss the joy,happiness,teribble,horrible,and the moment we had together...

cross county


the picnik

bergediks di padang

tetibe jadi cikgu

the merewang

sleeping beast beauty

our last day


the graduation,damm sweet!!

our beloved teacher's besday

the guy,korunk baik sgt dgn kami.. <3

playing truant,ahaks

the pre wedding raya 


Gila aku rindu dekat korunk.The guy yunk baik hati.Baik la shangattt!Eh,baik laa.Waktu pindah kelas,bukan gegurl yunk sapu sampah,tapi boboi yunk sapu.Sweet la korunk.

Rindu time kena marah dengan cikgu.Kena marah dengan pengetua sampai 2 jam berdiri.hehhe.Berapa kali kita kena denda and marah together gether kan?Honaq gila kita ni,dari awal tahun sampai habis STPM mana pernah seriuss!

Kalau kita dapat masuk U sekali,agak agak havoc tak??Habis la lecturer dengan perangai kita kan.


Hope the friendship will last forever.Damm love u all.And god bless us for the STPM.



p/s : bila kita nak balik sekula ha??


♥ With love by Nazeyra ♥

8 love(s):

ZF said...

result STPM bila keluar...

umie naziera said...

dak tau laaa... bulan 3 slalunyo

Muna rahimah said...

gambar semua cantik :D

umie naziera said...

muna : tenkiu dik

Papa Mifz said...

bilo tgk gmbr2 tuh semuo teringat zaman sekolah dulu..huhu

syahirooAhmad said...

6 bulan pertama ni. sure rindu apa yang kita wat masa lalu.... nanti masuk bulan ke 7... makin hilang.... pastu setelah bertahun2 , rindu tu datang balik.. :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

bestnya dia

umie naziera said...

papamifz : zaman sekula dulu2 best tak??

syahiroo : insyaAllah kawan dunia akhirat

cwl : haha,biasa ja laa

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias