Geng (s)

Thursday, November 10, 2011

Akusangatboringhariini

Aku terrrsangat la boring menghadap komputer sorang sorang.Classmate tak mai.Cikgu keluar.Sepatutnya ini merupakan masa emas aku.Untuk berbelog,berfesbuk,beryoutube!

Tapi hampeh semuanya.

Asyik bersin tiap saat.Sampai kalau komputer nie buleyh berkata kata pastinya dya akan maki berkandar dekat aku sebab bersin tak berenti sat!Haissyy..Auuucuum!~Alhamdulillah.

Para blogger sangat busy hari ini sampai tak sempat hapdate belog mereka yunk selalu aku usha.Kemanakah kalian menghilang.Tolong la hupdate belog korang untuk hilang kan keboringan aku nie.Aku paksa nih!

Internet selow lembaps!Youtube mengong tak buleyh play.Rasa nak memaki sangat membuak!Aku nak tengok video Matlutfi,nak layan lagu hindustan,nak layan tutorial shawl.Ergghh,semua tak buleyh.Last sekali aku ngadap komputer,komputer ngadap aku.Nak sembang tak buleyh!

Lepastu kes nak masuk asmara,eh,asrama pown tak buleyh.Orang nak study ramai ramai dekat asrama.2 minggu je lagi STPM rupenyerr.Aku baru tengok kalender.

Orang exam sampai 14.12.Tapi boleh stay sampai 6.12 jer.Apa kes!!Dah arr yuran mahal.Nak kena cari rumah sewa pulak la nie.Hisyy

Baru plan nak tarik beg roda orang pegi Makkah besar gedabak tuh.Baru plan nk angkut peti sejuk umah aku buat bekal makan malam.Kawan aku ciap nak pasang roda dekat bilik dya nak bawak pegi asrama.

Dasar budax tak penah masuk asrama!!

Semua tak jadi.Hmmmm,nak nangis ar macam nih! *manja pelik aih.




Sekian,



Kisah budak komputing dengan komputernya..lari tajuk ngoks
♥ With love by Nazeyra ♥

11 love(s):

Hanis MY said...

peliknyaa kenapa tak boleh stay sampai abis exam eh..takpe sabaq naa... tak pun cuba bincang lg...

p/s: bestnya pernah masuk gua kat mesia... akak tak pernah pun mak tak bg wuwuwu,....

syakey said...

bersin2 tu tanda nk selsema lettewww

umie naziera said...

hanismy : tenkiu akak,pernah la masuk gua kelawar yunk sempit sesak nafas..mula2 takot tp leps tu mcm nk masuk skali lg ah,sb dh tau jalan..heee

umie naziera said...

syakey:memang pown,balik umah dh sok seksek soksek sesak nafas

syahirooAhmad said...

apakah semua ini? luahan hati or merungut?hahahaha... dush2 kunk.. tak pe...! sehari lagi.. pastu sabtu ahad.. :D

Papa Mifz said...

papa mifz dah update dah..singgah la yer..:)

Yan said...

itu lah nama nya, kita merancang, ALLAH tentukan..

アヌムちゃん said...

alolo jgn nangis..saba ehh

ZF said...

owg sibuk stdy skrg ni la...

محمد رازيق said...

boring2, study la. :)

umie naziera said...

korunk semua,aku xreti nak study awai2..huhuhu,peliks sungguh

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias