Geng (s)

Thursday, November 3, 2011

I Love U Tok Sheikh sebab bagi kami konvo awal..I'm gonna miss U


Assalamualaikum..phewitt~~

Hati masih sarat perasaan gumbira dengan konvo kemarin.Arr,bajet kan.Baru form 6 dah konvo berbagai.Tapi menda tu la yunk kami geng geng senior (form 5 & 6) tunggu.

Hari tu la nak melaram kalah cikgu.Hari tu jugak la kalau pakai kerongsang kalau pnjang sampai ke tanah pown cikgu disiplin tak rampas.Hari tu jugak kalau nak tempek bedak + eyeshadow + mascara tebal 14 inchi pong cikgu tak tulis dalam borang kuning.Hee~hari tu bebas!Free!Henset tayang sana sini!

Majlis graduasi untuk form 5 dan 6.Masa headboy aka abang long kami bagi ucapan kan kan.Dya ada state mende ni taw..

"hanya zaman persekolahan sahaja yunk mengajar kita
erti pershabatn & remaja,dan bila zaman itu berlalu
nescaya ia takkan kembali lagi.
masa ini jua kita membawa haluan masing2,
mungkin sukar untk kita semua bersatu kembali
dalam 1 tempat sekecil bilik darjah,bergurau,ke kantin bersama.
terbukti zaman prsekolahan adalah zaman remaja yunk
sukar dilupakan
mungkin 1 hari nanti kita akan menangis kerna 
rindukan zaman pelajar yunk sangat indah.
hargailah zaman remaja & persekolahan anda"

So sweet!Kami yunk tengah bersembang dalam dewan terdiam tetibe.Serius rasa terharu sangat dengar mende nih.Kami bayangkan apa kami nak buat lepas sekolah nanti mesti tak sama macam hari hari kat sekula.Mesti rindu.

Tak pela,xmo cedih cedih.Kita layan gambar ek.Tema untuk form 6 MERAH HITAM!

sape snap gambo aku nie?!?


K.A.M.I

kami dah graduate tapi exam tak jawab lagii

the dara..dah layak jadi mak orang pown

Time nie dyorang dah siap posing.Aku yunk sengsorang terkedek kedek lari lepas buat self timer dekat kamera.Nak suruh budax laki tolong snap?Tolonglaa~~Pilih pilih,tiga sepuloh!

heels kemain korang ek?okeh,aku pendek!

xpeduli sarang kerengga di tanah tuu!

geng aku lagii..ada jugak gambo sekali


Dah cukup kuota nih.Btw,kecian kat budax junior ni kena buli dengan kami.Geng geng dya bantai gelak kat dya.Hahahah.


Aku sesumpah!dah kelas kaler merah,yunk ko p posing dekat citu apa pasal umie?

ada gaya ratu kebaya tak minah sebelah tu?

patricia dah hilang bergayut telefon


Lepas tuu semua kena masuk kelas tapi kami lari masuk lab komputing.Posing sebentar disitu.Konon nak tunjuk budax komputing arr.Tapi aku akan rindu dengan lab ni nanti,huhuhu 

kantoii ar bukak fesbuk!


Pukol 1.30 kitaorang ciao pegi cmart.Apa klas cmart ek!Tapi dah tu je yunk ada dekat penglishh nie.Aku tak de kelas so no need to worry.But 3 orang budax lagi tu ada kelas.Tuang kelas hooi!Muka cuak je bila aku kata cikgu dyorang nak datang cmart.Hahahha.


tengok kalau kalau ada cikgu lalu,ekeke!

Hmm,aku mesti rindu Tok Sheikh nanti.Tempat nie la banyak suka duka aku terjadikk.Tapi aku macam rasa cuma ada suka,tak de duka pown!Heee~~

Rindu dengan kawan kawan yunk sangat gila gila.Rindu nak kutuk kutuk orang dengan kawan kawan.Rindu dengan cikgu yunk suka buat lawak.Rindu kena kejar dengan cikgu disiplin.Rindu nak tuang kelas pastu nyorok dekat blok belakang.Rindu nak ngorat abang kantin dapat air free.

Rindu nak usik usik cikgu.Rindu nak masuk bilik pengetua.Rindu nak pekena orang dengan choclairs.Rindu nak main air banjir dekat sekula.Rindu nak kena ketuk ketampi.Rindu nak hantar kad misteri.Rindu nak dapat  borang kuning.Rindu nak usha usha cikgu hensem.

Rinduuu..rindu serindu rindunyaaa..*tetibe

Okeh,aku nak ciao pegi majlis bacaan yassin dan solat hajat untuk calon calon spm dan stpm.

Babaii! <3


♥ With love by Nazeyra ♥

5 love(s):

ZF said...

Merah gitu....

umie naziera said...

zf: hehhehe..kao hado??

syahirooAhmad said...

siyes.. baru org tahu form six pun ade konvo .. :) walaa... tak terpikir lak sebelum nih.. tahniah umie..

umie naziera said...

syahiroo: masa form 5 dulu kami pakai hijau..taun ni lak ikut kaler cat kelas..hahah..btw,tenkiu2

Papa Mifz said...

wow semuo merah menyala yer..

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias