Geng (s)

Tuesday, November 15, 2011

Selasa

Catatan aku dalam alam persekolahan..Selasa


Hari yunk sangat sejuk.

Dah pakat tak pegi sekula ramai ramai.Pegi study dekat library.Tapi sejukk sangat.Tak sempat nak ekjas aircond sebab orang dah masuk.Kalau tidak library tu macam rumah sendiri la jawabnya.Tekan sana,sembunyi sini.Haii,budax form 6 nih!!

Part paling best library ada wifi zone.hehehe,sukenyeee~~

Tapi on9 cikit cikit jer.Study okeh!Kunun penuh dah la ilmu di dada.Menyembang pown banyak,mengutuk pown banyak.Macam mana ilmu nak lekat dekat kepala.Masuk pastu keluar balik sebab asyik mengata orang.Tak berkat dik oii.


Library dekat Arau,keluar makan pegi Kangar.Cisss! Dekat 10 kilometer tuu.Dah pekena kueteow sup singgah masjid sembahyang.

Hujan pulak.Lebatnya masyaAllah!!Tu la gatai sangat nak makan jauh jauh.Seronok dapat lari dalam hujan pegi dekat motor.kuikuikui.Saja nak buat memori daun pisang~~~tetibe.

Balik library pulak,lepas tuu meronda  bandar Arau.Pegi sana,melencong sini,singgah situ.Pegi beli barang exam .Kena semua baru,baru ada semangat nak jawab.Jawab satu paper sejarah,dah setengah dakwat pen habis.Papoii lagu tuu.

Dekat Magrib baru ingat rumah.heeee.Terlewat daa~

Esok kena pegi sekula pulak.Ingat nak skip tiga hari.Tapi nak kena tengok pusat exam pulak dah.Exam dekat sekula lain.Tuu yunk leceh tuu.

Dah la,babai syunk!!


p/s : dengaq kata esok ada port luck.Malaaihh!!
♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

Hanis MY said...

seronoknya, takpe sekali sekala apa salahnya...

ZF said...

kat mana kena ambik exam tu???

Papa Mifz said...

mcm byk melencong dari study jer...haha

umie naziera said...

hanismy : heee,

zf : sekula agama arau la zf oii

papamifz : hahha,mna study sagt..mmg kaki jalan jer kami nih

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias