Geng (s)

Monday, November 14, 2011

Isnin

Catatan aku dalam alam persekolahan..Isnin


Bangun pagi macam biasa.Of cos orang first yunk sampai dekat bangunan form six tuu AKU.Hebark hebark!!Tepuk tangan untuk diri sendiri.Boleh bilang aku lewat pegi sekula tahun nie.Huisyy..macam good good jer.

Kami bergelandangan sebab dewan bawah kelas budax form 5 guna.Pindah blok hujung dunia.Kena bersih kelas.Tapii..

Budax laki yunk pegang penyapu.Kami duduk luar.Good la korang semua.Lap u lah!Korang sayang kami kan.Tak mo kasi kami buat kerja berat kan.kuikuikui

Belajar macam biasa.Dalam kelas lain.Tak syok ler.Panasss habaq hiang!!

Aktiviti waktu kelas bm2.Main 'cabutan xbertuah'.Memang hadiah macam bangang bangang lah.

Ada cabutan untuk title masing masing aka janda berhias,kaki pasang spare tyre dll.Ada cabutan nama 'suami' masing masing.Of cos la nama tu di ubahsuai mengikut keadaan semasa.Cehh.Ada jugak cabutan untuk pekerjaan masa depan.Yunk ni tak mo bagi contohla,serius teruk.

Lepas abih kelas pukol 1.30 kami ciao blah dari kelas.Tuang kelas pengajian am woii.Tapi tak pa sebab ramai ramai.Tinggal brapa orang ja kot dalam kelas.Time nie la peribahasa 'bersatu teguh bercerai roboh' sangat berguna.Nak kantoi bior ramai ramai beb!

Tunggu abang aku,hujan pulak.Duduk bawak pondok dengan Sarah.Angin kuat dengan hujan tempias.Baju basah kalah orang main hujan.uhhh,sejuknya.Seronok pulak.Tambah seronok bila tengok budax asrama yunk tungu atas divider jalan besar nak lintas jalan.Nak amik exam.Kereta lalu simbah air dekat dyorang.bhahaha.Bukan nak gelak tapi lawak!!Jahat kan akak senior korang nih.


Bye2.Untuk hari selasa adalah catatan budax tuang sekula.Pakat ramai ramai esok nak study kat library.Kaki sembang adola.


♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

ZF said...

mak2 bile la nak berubah...

Papa Mifz said...

hmm...nak kantoi biar ramai2...betul2...hehe

syahirooAhmad said...

HHhahahaha. gila jahat! mmg jahat! ingat tengok nga nonton maharaja lawak versi tepi jalan ke.. sian diorang kene air.. uwaa... kalau awek dah tentu saya coverkan ...

nazira bila lak stpm? this year?

umie naziera said...

zf : saja buat kenangan budax sekula

papamifz : ramai2 kena baru xterasa

syahirooAhmad : yup,minggu depan daaa

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias