Geng (s)

Monday, November 21, 2011

Another 7 paper to go

Assalamualaikum..ngeee ^^

STPM bermula hari ini.Pengajian Am 2 mengambil tempatnya.Essei kot weyh.


Mula mula excited la sebab rasa macam dah boleh jawab.Lepas dapat soalan,nah amik ko!Terkejut den.Soalan tah hape hape.Langsung tak naik soalan yunk kami spot.Ngeee~gerram seyh!!


Dah tu confused pulak tu nak jawab soalan esei.Tak der isi langsung.Otak tepu!!


Tapi alhamdulillah aku boleh jawab walaupun aku sure aku jawab merapu meraban.Takut dapat 'TR' (tak relevan) jer nanti.Langsung 1 markah.Mintax mintax tak laaa.

Bila dah lepas satu paper..rasa macam ni haa

Rasa macam good good jer..

Tapi ada tujuh paper lagi yuuu.Jangan dok seronok sangat naa.


p/s : seronok study 'bola' dengan kengkawan dekat rumah sewa



♥ With love by Nazeyra ♥

3 love(s):

ZF said...

ank mak ni tggl satu paper jer lg...

アヌムちゃん said...

wah 7 lagi ye..gambatte nee..

umie naziera said...

zf : good luck yer anakku

アヌムちゃん : thankss

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias