Geng (s)

Sunday, November 13, 2011

Seminggu Lagi..



Seminggu ja lagi sekolah nak habis.Budak budak lain mesti heppy sebab nak cuti sekula.Lepas tu nak masuk form baru.Time cuti la nak jalan sana sini.Time cuti nak berlepak dengan kawan kawan.

Tapi tak bagi budak budak STPM.Seminggu nie la momen yunk paling berharga.Seminggu nie la kami nak jalan puas puas kat sekula.Dah 7 tahun belajar sini,lepas tu nak keluar.Mesti cedihh.

Seminggu nie la nak jumpa cikgu cikgu yunk banyak berjasa dengan kami.Banyak tahan perangai kami.Sorry la cikgu.Budak budak 1992 nie memang honaq.Bukan cikit tapi banyak!!Kami mintak maaf ye cikgu.sobs sobs

Kalu budak SPM okeh lagi.Lepas nie kalau tak dapat masuk u boleh balik sekula balik.Kami??Tak buleyh dah.Mana ada form 7.Huuuhuhu,cedih laa.Banyak best momen sangat dekat tok sheh.

Seminggu ja lagi STPM dah nak mula.Tapi aku satu pown tak baca lagi.Style baca last minute memang macam nih.Lepas tu kalut yang ni tak baca,yang nu tak baca.Haisssy.Nak wat gena tak taw.

Seminggu lagi nak pegang title 'budak sekula'.Kalau orang lain ingat jadi budak sekula nie tak best.Silap ar korang.BUdak sekula la paling best.Momen tu tak kan korang dapat jumpa walau korang masuk u.

Sekula lain.Lain macam mana??Korang masuk la sekula balik.

Esok nak jalan puas puas keliling sekula.Kalau boleh setiap sudut sekula aku nak amik pic.Mesti rinduu sesangat nanti weyh.Tempat tempat buat jahat,tempat lepak,tempat bergelak.Hisyyy,tak buleyh bayang hidup tanpa kawan kawan macam selalu.

Kawan kawan,haritu kita dah buat Redha Ilmu dengan cikgu cikgu.Kali nie kita wat Redha Ilmu dengan kawan kawan pulak ek.Dengan cikgu kita buat silap,dengan kawan kawan apatah lagi kan.Lepas nie tak mo dah masam masam muko.Tak best langsung.


Ok,aku nak sambung kesedihan aku nie.Sayang ampa ketat ketat na~~ ^^,



♥ With love by Nazeyra ♥

4 love(s):

Umie Artoqiemie said...

tak lama lagi tuhh..

fightinggggg!!

umie naziera said...

umiee::yoooo,aku seorang pejuang!!ciss!!

アヌムちゃん said...

ambik stpm eh.goodluck ye.

Papa Mifz said...

dulu papa mifz ambik STPM jugak..tapi seminggu jer...haha

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias