Geng (s)

Wednesday, November 16, 2011

Rabu

Catatan aku dalam alam persekolahan..Rabu


Eh,lagi dua hari nak habis sekula.Makin cedih nampaknya.


Hari nie pegi sekula sebab ada pot luck.Bab makan mana buleyh tinggal.


Tapi sebenarnya yunk paling penting pegi melawat dewan exam dekat sekula lain.SMKAA.Tapi kami yunk kena susun meja kerusi semua.Mana dyorang punya workers ha?!Sekula aku workers yunk buat,mai jawab soalan ja.


Tapi cuak pulak bila dah siap susun semua meja kerusi.Rasa macam pegi jawab exam pulak.Huiish.Gerun seyh!


Balik sekula ada pot luck pulak kan.Buat dekat bilik guru form 6.Kami segan nak join sebab tak bawak apa makanan pown.Lagi satu sebab kami dah kenyang.Paw makanan jamuan budax form 3.Senior buli junior nampaknya!!Tak pa,adik adik semua sayang kakak dyorang nih.Btw,nice kek batik!!


Kami join jugak pot luck tu sebab semua join.uuu.Makan laksa doe.


Bilik guru jadi macam bilik kami.Duduk tempat cikgu makan laksa + mangga cicah garam belacan.Sambil sembang sembang yunk dah memang kosong.Perghhh!!Tambah tambah buat komplot tak mo pegi sekula esok.


Sorang duduk bawah meja,aku duduk atas kerusi.Sampai cikgu jenguk kawan aku buat apa bawah meja nie.Lari dari cikguu eh?!Ngaku je la weii.hihihihi.




Ingat ada kelas tengah hari tapi cikgu tak sihat,dya balik awal.Allaaaaaa.Macam tak happy jer muka,dalam hati!Nak lompat!nak lompat!


Ciao pegi library la.Sorang layan internet.Sorang baca buku agama *eh,xcaya akuh.Sorang buat maths *ni baek ckit.Sorang baca novel.Agak agak aku yunk mana?Compemla aku baca novel.Memang tak der mood tadi nak study. 


Lepas tuu ciao balik la.Masih pertimbangkan nak pegi or tak sekula esok.Haisyyy.


Daaaa syunk~~




p/s: hari jumaat ada pot luck lagi.adoii,dari awal taun sampai habis sekula asyik pot luck je keja.jangan loklaq sudaaa..
♥ With love by Nazeyra ♥

2 love(s):

TwIstiEs*meSti Mau* said...

mkn je ko eh....
habis laa mkann org ko bantai..
haha

umie naziera said...

twisties : ko jeles..hahhaa..aku makan ko nak?!?

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias