Geng (s)

Wednesday, November 23, 2011

Sebelum berjuang..kita online dulu!!



Semak kepala dengan subjek menghafal..SEJARAH

Jawab satu paper SEJARAH buleyh hilang setengah dakwat pen,huihhh..aku dah la kedekut!

Tak sabo nak gap seminggu..ngeee   


go go chaiyuk kengkawan!!



♥ With love by Nazeyra ♥

13 love(s):

Aiman said...

Goodluck! :)

budak penjara said...

ok aku datang dengan tapak kaki senyap ni.. gud luck..hehe

Papa Mifz said...

semoga sukses...;)

umie naziera said...

aiman : maceh2

budak penjara : elok kao diam,kalau tak kau msuk penjara balik,,heee..tenkiu2

ppamifz : insyaAllah

al_hakim said...

ni ape exam men tenet ni?dah2 pi study..haha

Yan said...

good luck..

umie naziera said...

al hakim : exam mcm x exam jerr...release tension 24 jam tenet..hehhe

yan : muchas gracias

Umie Artoqiemie said...

aku dulu time sejarah aku bawak tido je time exam.. ~___~
aku suka sejarah tapi, malas nak hafal. memang semak..

syahirooAhmad said...

actually sejarah best pe... lagi best dari add math.. leh hetam apa yang terbuku dihati..tulis je riwayat riwayat kesultanan, politik negara,, bla bla bla .. dah macam blog la pula..

cikpjaz said...

gud luck ^____________^

umie naziera said...

umie : memang pown,sama la kiter..time sejarah mcm cikgu xder dlm kelass

syahirooAhmad : hahhaha,alkisah hikayat deman semua bantai dekat situ...btw,hate add maths!!really!!

cikpjaz : maceh yerr

Nurul Iman Rosman said...

arghhh, tak suke sejarah.

benci sgt kot. haha, jahat giler.

btw, good luck. do ur best! ;)

umie naziera said...

nurul imanrosman : tenkiu2,subjek menghafal best tp sejarah..erkk!

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias