Geng (s)

Friday, November 18, 2011

Jumaat | last day in school |

Catatan aku dalam alam persekolahan..Jumaat


Salam semua..yo yo whassup!!


Today's our last school day.Agak sedih la.Entry sarat gamba sikit.Punya lama aku tunggu upload gamba ni pakai berukband.Ciss lembap!!


Awal pagi sebelum pegi sekula singgah beli nasi lemak dulu untuk family.Aku sambil tunggu abang aku mula la tarik enset dalam poket.heeee~Adik hiang memang lagu nie naaa.

usha ada manyak balak ensem siot..phewit phewit!!

Kami kan kena pindah pegi blok belakang.Gamba di bawah menunjukkan betapa bohsannya kami mengadap masing masing.Tapi ini memang kerja wajib kami!Membuta tuli!! tak kena konsep betul la aku nie.




Hari nie patutnya ada jamuan.heee.Makan lagi.Tapi Sarah sorang ja bawak pong.Bedal dya punya la.Kami makan bawah pokok.Suwitt sangat.Sambil ajak cikgu cikgu yunk lalu singgah makan.Tapi cikit jer makanan nyer.

hahaha,comel la boboi dengan gegurl nie

Saja usik usik boboi dengan gegurl.Koraunk jangan ingat betul pulak.Terbalik Perlis terchenta aku nie maw dyorang nie betul betul.Eh,simpang malaikat empat puluh enam pown xpe!


Muko aku dengan Ahine baru lepas nangis.Sebab?Sajo la bukak cerita sedih.Sekali cikgu ensem lalu,malu bhaii.Kalih muka!!


Macam nie ke ghuponyer orang sakit?!?Sebab aku tak sakit la aku gumbira jer.Saje balut tangan tu sebab aku letak ubat.Kang termakan berbuih mulut pulak.


Ni aku jumpa kucing yunk puasa dari makan ikan.Agaknya kantin dah kurang ikan sampai kami bagi bihun goreng pown licin dya bedal.Sampai menjilat lantai doe.ishh,Sapa la yunk bagi kucing nie bihun.Ahine dengan Azreen.Loklaq!!


Heee.Terkejut eden tengok perangai kawan kawan eden yunk pelbagai dan unik nie.Huduh tak aku??ngeeee~~Ahine,last day ko nak on9 dekat sekula.


Dah la kelas depan pejabat.Naya oo posing mcam tu Ahine n Mindet oit!Pastu kami pegi jalang jalang blok belakang.Tengok kawasan tinggalan sejarah.


Port lepak kami.Ada tak korang berani tuang kelas pastu pegi lepak tempat open macam nie?Kami berani.Sebab tu dulu kena kejo dengan cikgu..Rindu cikgu Azizan laa.Dya mc sebab appendix.Get well soon cikgu.

budax komputing melawat bilik kebal dya


Ni khas untuk sape sape yunk tak sedo diri dya nak exam Isnin depan.Eh,aku tu.hahah.Dok sibuk mian blog lagi kan.Btw,like this pixca.


Alahai boboi minum air.Boboi kena minum susu la,mana buleyh minum f&n nie,bergas.Mana gegurl nie tak buat susu dekat boboi?! Comey kan.Susah oo nak dapat gamba dye.Kali nie dya rela pulak kami snap.Tenkiu Firdaus aka Tenuk aka Boboi!!

dah gilo semuanya

Kami ingat nak keja part time lepas stpm nie..ngee~~practise make perfect.



Babai nak balik dah...

Berapa kali kami macam tak mo keluar je dari kelas.

Bye tok sheikh.Tima kaseh sudi terima kami 7 tahun dekat sini.Thanks cikgu cikgu yunk sudi tahan perangai budax budax batch 1992 nie.Kami memang honaq cikgu.Mungkin sebab kami lahir tahun monyet ada kena mengena ke??Maafkan kami ek.Cikgu disiplin yunk tahan kami time kami buat salah,sorry ek.Kami saja nak memenuhkan borang kuning yunk tak terusik sangat tu.Nak cukupkan kuota.hiiii.Lempang sat!!

Dan for my frenz.Thanks sebab sudi jadi kawan terbaik untuk aku dunia akhirat,Memang best moment dengan korang dekat sekula.Mintak maap yer kalau ada salah silap.Luv u all ketat ketat~~InsyaAllah kita pasti jumpa lagi.Di dewan exam naaa.

Btw,wish u luck for the muet besok.

Sama sama kita doakan kejayaan masing masing.Wish me luck.Need your doa.

Tahun depan kami mai balik na amik result.Cuak cuakk!!    



♥ With love by Nazeyra ♥

11 love(s):

ZF said...

korang ni boleh jadi model la aku rasa...

umie naziera said...

zf : mna da agensi modelling nk terima..haha

cik wanie Lovela (CWL) said...

alolo gamba2 dia semua lawa2.nak satu

http://cikwanielovela.blogspot.com/

umie naziera said...

cwl : tenkiu,nak??xbuelyh2..heee

zaty luvlianncezzz said...

waaaahhhhhhh! rindu zaman skolah =)

Jum hayati di sini (^o^)
bila izrail datang memanggil

umie naziera said...

zaty : zaman sekula best sesangat..

Papa Mifz said...

Hari terakhir sekolah papa mifz 11 tahun yg lopas..

umie naziera said...

papamifz : mesti rindu kan kan??tah bila nak jumpa lagii

Munnafendy said...

alahai...best pulak tgk life korang bebudak sekolah ni eh haha

nelly said...

amek form6 gak ?
wah , boleh share dengan nelly segala maklumat nanti !

nelly stpm tahun depan !
hehe

gud luck !!!

umie naziera said...

munnafendy : jgn jelesh!

nelly : gd luck jugk tuk nelly...insyaAllah soalan senang ja kot taun depn

copyright@segala yunk tercatat adalah hak milik Umie Nazeyra Alias